Jongenswerking Kangoeroes breidt Sportieve Cel uit

Jongenswerking Kangoeroes breidt Sportieve Cel uit

Dat de jongenswerking van Kangoeroes Basket Mechelen momenteel een grote groei kent, niet alleen kwantitatief maar ook kwalitatief, is duidelijk. Hoewel de resultaten meer dan bevredigend te noemen zijn maakt de club zich achter de schermen op om ook in de toekomst toonaangevend te kunnen blijven. “Belangrijk is om de sportieve visie en bijhorende doelstellingen te omkaderen met een duidelijke en standvastige structuur”, aldus Sportief Coördinator Kris Dée. “Ik ben dan ook blij dat we sinds 1 maart het nieuwe seizoen kunnen voorbereiden met een vernieuwde en uitgebreide Sportieve Cel”.  

Kris Dée blijft Sportief Coördinator van de jongenswerking maar krijgt de hulp van heel wat ervaren krachten.

Eric Mertens is al vele jaren bij de club terug te vinden als coach én vader en was in het verleden jeugdcoördinator bij de Londerzeelse Dunkers. Ook Alex Gilis heeft heel wat ervaring als jeugdcoördinator (Bavi Vilvoorde) en zal vanaf volgend seizoen ook als A-coach onze Coaching Staff versterken.

David Dawoud en Bart Verbesselt zijn zeker geen onbekenden binnen de club en toonden in het verleden al hun meerwaarde en Yannick Van Boxem blijft de brug tussen de Sportieve Cel en de Jeugdcel. Als administratieve duizendpoot zal ook Hetty Hofman de Sportieve Cel vervoegen.

De club is ervan overtuigd dat met deze ervaren en gemotiveerde équipe de toekomst van het jongensbasketbal bij Kangoeroes Basketbal Mechelen is verzekerd.