WhatsApp Image 2021-02-08 at 16.34.39
21 maart 21, een datum om NOOIT te vergeten

Voor het eerst in ons 20 jarig bestaan staat Kangoeroes Basket Mechelen in de finale van de Beker van Belgie. Afspraak op zondag 21 maart in Paleis 12 te Brussel. Tegenstander is BC Oostende. Dit gebeuren is live te bekijken op Sporza en via EMBL.tv. We tellen af naar dit event, weliswaar spijtig genoeg zonder supporters, met tal van posts via onze eigen socials en andere mediakanalen.

Lees hieronder een woordje van onze voorzitter Luc Katra en bekijk de 1 minute interviews met Luc Katra, Tony Van den Bosch en speler Domien Loubry.

Beste Kangoeroes sympathisanten,

Het getal “21” verwijst naar geluk. Denk maar aan de spellen “éénentwintigen”, “Black Jack”, “21 apen”… En het is een engelengetal!

Voor de eerste maal in de geschiedenis van de Kangoeroes speelt onze herenploeg de FINALE van de Beker van België.

Spijtig dat dit plaats moet vinden in een enorm groot Paleis 12 zonder supporters…

Ik wil dan ook dit succes opdragen aan alle trouwe sponsors, supporters, medewerkers en bestuursleden die de afgelopen 20 jaar allemaal hebben bijgedragen tot de uitbouw van onze club die geleid heeft tot dit succes: de finale van de Beker van België!

Ik ben er vast van overtuigd dat jullie zondagnamiddag gekluisterd zullen zijn aan jullie televisietoestel om te supporteren voor onze Kangoeroes.

Natuurlijk hoop ik dat jullie tevens rijkelijk voorzien zijn van “natjes en droogjes”… Vergeet evenwel niet om nog een extra glaasje koud te zetten voor een ware overwinningsdrink na het laatste fluitsignaal!!! 😊

Onze spelers en staff doen alles wat in hun mogelijkheden ligt om van zondag 21 maart 21 een historische en onvergetelijke datum te maken voor onze club.

Jullie aanmoedigingen, zelfs vanuit de eigen bubbel, zullen gevoeld worden in Paleis 12.

Moedig alvast jullie Kangoeroes aan via onze socialmediakanalen; het zal hen erg veel plezier doen en extra motiveren als ze zien dat jullie voor de winst duimen en aan hen denken.

We zijn weliswaar de “underdog”, maar was er een paar jaar geleden geen AA Gent die “even de beker zouden pakken” tegen KV Mechelen?  😉

Een Kangoeroe maakt altijd rare sprongen, dus wie weet……

We gaan ervoor zondagnamiddag in Paleis 12 te Brussel!

Vanaf 15u15 kan je de wedstrijd live volgen op Sporza en op EMBL-TV.

 

Hopelijk zien we elkaar snel weer -na corona- op de Grote Markt van Mechelen om de zege uitbundig te vieren met een geweldig overwinningsfeest!

 

Ik reken op jullie allen, en wens ALLE Kangoeroes een wedstrijd met een super afloop om nooit meer te vergeten!

 

Met sportieve groeten,

 

Luc Katra

Voorzitter

Kangoeroes Basket Mechelen

X