TV cafetaria(2)
Countdown naar donderdag – Becky aan het woord

Nog twee dagen en dan is het weer zover… Tijdens een korte koffiebreak nemen we even de tijd voor een korte chat met Becky Massey om vooruit te kijken naar wat voor haar ondertussen, haar vierde EuroCup Women competitie op rij zal zijn.

Becky, hoe verlopen de voorbereidingen deze week?

Becky: “Goed! We werken hard op training om alle details op orde te krijgen en onze afwerking op punt te stellen. Maar we kijken ook naar de sterktes en zwaktes van onze tegenstander zodat we donderdag goed voorbereid aan de partij kunnen starten en geen steken laten vallen.”

Wat voor soort wedstrijd verwacht je donderdag?

Becky: “Ik denk dat het een zeer fysieke wedstrijd zal worden. We spelen tegen een Spaanse ploeg en we weten dat zij een zeer specifieke stijl hebben en een enorm snel spel. Het zal aan ons zijn om onze fysieke basis vanaf de eerste seconde goed te hebben en er alles aan doen om voor die ‘smart play’ te gaan.”

Het is voor jou je vierde EuroCup deelname op rij. Wat zijn jouw persoonlijke doelstellingen tijdens deze campagne?

Becky: “Onze groep heeft veel potentieel en we hopen dan ook de volgende ronde te halen. Persoonlijk wil ik uit elke wedstrijd zoveel mogelijk meenemen want het is nog steeds een leerproces waar we veel uit kunnen halen. Daarnaast ben ik super blij om terug voor volle zalen te kunnen spelen want onze supportersclan geeft ons die extra boost om voor dat tikkeltje meer te gaan. Ik hoop dan ook dat ze donderdag allemaal aanwezig zullen zijn!

X