eerste-geslaagde-b2b-event
Eerste geslaagde digitale B2B

Kangoeroes Basket Mechelen staat niet stil. Achtereenvolgens deden we:

  1. Lancering van de nieuwe website
  2. Uitgave van een gloednieuw seizoensboek (daarover meer in onze nieuwsbrief!)
  3. Uitbouw van een dynamisch webteam met de meest recente info op social media
  4. Start digitale samenwerking met het schitterende communicatiebureau Green Bananas

Ook nu was het tijd voor iets nieuws. Vorige week rondden we onze eerste succesvolle digitale netwerksessie af. Onder het technische oog van onze IT-man Seppe Vriens organiseerden wij in de Winketkaai een B2B-event van één uur.

We interviewden drie centrale gasten – coronaproof. En niet de minste: we verwelkomden naast onze voorzitter Luc Katra namelijk ook de schepen van sport Abdrahman Labsir en KV Mechelen-CEO Frank Lagast.

Onderwerpen waren o.a. de ambities van onze ploegen dit seizoen, de COVID-invloed op onze sport(en), de nieuwe zaal, de samenwerking met KV Mechelen, e.a.

Naast deze babbels konden onze digitale gasten coronaproof kennis maken met elkaar in de verschillende ‘netwerkboxen’ die Seppe had klaargemaakt voor deze unieke gelegenheid.

Een eerste geslaagde test van een netwerkevenement, dat we onze partners verschuldigd zijn, nu we nog steeds wegens corona geen publiek mogen toelaten of events mogen organiseren.

Gezien de vele positieve reacties hebben we al een nieuwe datum geprikt met nieuwe partners en nieuwe gasten. Meer nieuws daarover in onze eerstvolgende nieuwsbrief. Wij danken alvast ook de partners die deelgenomen hebben aan deze eerste editie.

Hierbij enkele sfeerbeelden van dit event:

X