Lut_Gameday3
Getting ready for gameday 3

Vorige week donderdag hebben onze dames tijdens hun eerste uitwedstrijd een knappe overwinning behaald tegen de Spaanse topper Ensino Lugo. Morgen staat die binnenlandse topper op het programma waar zij het opnemen tegen Basket Namur Capitale. We namen even de temperatuur op bij Lut De Meyer hoe het met de gemoederen gesteld staat.

Lut, jullie hebben vorige week in en tegen het Spaanse Ensino Lugo een knappe teamprestatie neergezet tegen het Spaanse Ensino Lugo. Dit moet ongetwijfeld voor een boost gezorgd hebben?

Lut: “Dat klopt zeker! De zege heeft inderdaad niet alleen mezelf maar ook het ganse team enorm deugd gedaan. We halen er energie uit om niet alleen op hetzelfde elan verder te gaan, maar het motiveert ons ook om nog beter ons best te doen en nog harder te werken op training zodat we foutjes uit de vorige wedstrijden in de toekomst kunnen vermijden.”

Morgen staat de 2e thuiswedstrijd op het programma, tegen een welbekende tegenstander Basket Namur Capitale. Jullie stonden enkele weken geleden reeds in de nationale competitie tegenover elkaar en toen trokken jullie aan het langste eind. Hoe werken jullie naar de wedstrijd van morgen toe?

Lut: “Goh… ik denk dat we Namen zeker niet moeten onderschatten hoor! Niet vergeten, in de eerste game ontbraken er twee belangrijke speelsters bij hen, dus het gaat sowieso een heel andere wedstrijd zijn. Daarnaast hebben ze niets te verliezen en zullen ze er volop voor gaan. Aan de andere kant, willen wij zeer graag verder werken naar ons doel, namelijk doorstoten naar die 2e ronde. Het zal zaak zijn om gefocust aan de wedstrijd te beginnen. We gaan er in ieder geval helemaal voor gaan en rekenen op al onze supporters om ons een hart onder de riem te komen steken zodat we de buit hopelijk in Mechelen kunnen houden.

X