Jonas_aan_het_woord
Jonas Foerts aan het woord

Onze heren zijn aan een prachtig seizoen bezig in de BNXT League. Na de eerste wedstrijd met een win geëindigd te hebben in de Elite Gold reeks, staan ze op een mooie gedeelde tweede plek in het klassement. Onze heren trainen regelmatig voor of na onze dames en zijn heel goed geplaatst om te weten hoe het met hen gesteld is. Tijdens de trainingswissel nemen we even polshoogte bij Jonas Foerts om te kijken hoe ze ervoor staan.

 

Jonas, nogmaals proficiat met de mooie overwinning afgelopen vrijdag! Onze dames staan zaterdag voor één van de belangrijkste uitdagingen van het seizoen. Leeft deze bekerfinale van de vrouwen ook bij de mannen?  

Jonas: “Zeker! We zijn een competitieve club en dan wil je voor de grote prijzen gaan. De dames zijn op dat vlak een voorbeeld voor ons dat we graag willen volgen.”

Jullie kennen onze dames ondertussen al goed en jullie weten wat het is om onder druk te moeten presteren. Hoe denk jij dat ze ervoor staan en wat is er nodig om die beker mee naar Mechelen te brengen? 

Jonas: “Voor de Beker van België spelen is natuurlijk altijd speciaal, maar ik denk dat de dames gewoon zonder stress, hun eigen spel moeten spelen net zoals ze dat normaal doen.”

Hebben onze heren nog een boodschap voor de dames? 

Jonas: “Geniet ten volle van dit moment. Wij zullen er zaterdag zijn!”

X