Seizoensopener_28082021_website
Seizoensopener 2021-2022

Beste Kangoeroes, ouders, sympathisanten en partners,

 

Zoals eerder aangekondigd zijn we verheugd jullie allen uit te kunnen nodigen op ons eerste event van het nieuwe seizoen, ‘de seizoensopener’

We vatten de dag aan om 11:00 uur waar we jullie verwelkomen met een aperitief aangeboden door ‘Van Mossel Ford Mechelen’. Gevolgd door enkele speeches waarbij we onze voorzitter en coaches van onze dames- en herenploeg aan het woord laten. Na deze korte toespraken kunnen jullie alvast voor een eerste keer kennis maken met de spelers van zowel onze dames- en herenploeg.

Na deze eerste kennismaking zullen al onze jeugdspelers hun nieuwe spelersoutfit voor het komende seizoen kunnen aantrekken en eveneens een individuele foto laten nemen. Ploegen die voltallig aanwezig zijn kunnen van deze kans gebruik maken om alvast een mooie ploegfoto te laten vastleggen.

Van 14u30 tot 15u30 organiseren de jeugd coaches nog een leuke activiteit voor hun ploeg.

De dag sluiten we af met een galawedstrijd van onze heren tegen ZZ Leiden die zal aanvatten om 16:00 uur.

Tijdens de middag is er de mogelijkheid om iets te eten, om dit alles in goede banen te kunnen leiden en rekening te houden met de nog geldende maatregelen vragen we voor 24 augustus in te schrijven via dit inschrijvingsformulier.

Wij hopen jullie op zaterdag 28 augustus terug te mogen zien en kijken er alvast naar uit!

 

Het Kangoeroes Events Team

X