luc-katra-voorwoord
Op naar een nieuw seizoen met veel ambitie!

Beste Kangoeroes, sympathisanten en partners,

Wat een seizoen! Wat hebben we jullie gemist tijdens onze wedstrijden in een lege zaal zonder ambiance en zonder na de wedstrijd een babbel bij een hapje en een drankje.

Dit seizoen zal in ons geheugen gegrift staan als het corona-seizoen. Wie had ooit kunnen denken dat we alle wedstrijden zouden dienen te spelen zonder onze supporters, partners en sympathisanten. Een seizoen zonder diners, events en urenlange babbels aan de toog. Het is voorbij en de toekomst lacht ons toe. Het kan alleen maar beter worden!

Het seizoen 2020 -2021 zal ons altijd bijblijven als het jaar waarin Kangoeroes de finale van de beker van België verloor met het kleinste verschil tegen Oostende. Dit was een prestatie voor onze club!

Nu kijken we uit naar het volgende seizoen waar we hopen weer ten volle kunnen rekenen op onze partners en fans in de Winketkaai.

Kangoeroes Basket Mechelen is zeer ambitieus en zowel bij de dames, heren als jeugd zal een nieuwe wind waaien.
Door de inlijving van het SKW DNA in onze club zullen we hier naar het hoogste mikken zowel nationaal als internationaal.

De samenstelling van de damesploeg in Tdw1 laat niets aan de verbeelding over. Het zal een topteam zijn.

Bij de heren in de BNXT league zal met het aantrekken van een nieuwe coachingstaff en vele nieuwe spelers een nieuwe wind waaien die garant zal staan voor de next step. Vergeet tevens niet dat vanaf volgend seizoen een BENE league verhaal zal zijn.

Terug jeugdploegen op landelijk niveau met vele talenten en de samenwerking met Guco Liet zal tevens garant staan voor de doorstroming van jongeren naar de hoogste niveau.

Onze 37 jeugdploegen zullen de volledige Kangoeroesfamilie compleet maken en de tal van te organiseren activiteiten volgend seizoen zullen hopelijk snel het normale terug benaderen binnen onze club.

Ik wil iedereen bedanken voor jullie steun in dit uitzonderlijke seizoen en de partners voor hun bijdrage opdat Kangoeroes Basket Mechelen nog een toekomst heeft. Bedankt!

Geniet ten volle van jullie verdiende vakantie en tot volgend seizoen.

Luc Katra
Voorzitter

X