webteam-achter-de-schermen
In de picture bij ons webteam: Niamh en Seppe

Kangoeroes Mechelen is zoveel meer dan een ploeg. Achter de schermen trekken verschillende talenten aan één touw om de club nog beter op de kaart te zetten. Vandaag laten we graag Niamh en Seppe aan het woord: twee gezichten uit ons eigen webteam.

Niamh, socialmediamanager en speler

“Al sinds mijn 6 jaar ben ik actief in het basket in de Mechelse regio. Ik speel al 16 seizoenen (!) lang basketbal en sinds mijn studie communicatiemanagement ben ik gepassioneerd door alles wat te maken heeft met social media, branding en advertising.

Drie jaar geleden stelde ik mezelf dan ook kandidaat om de social media van Kangoeroes Basket op mij te nemen.

Sindsdien ben ik in de club doorgegroeid tot het webteam en verzorg ik de visuals van de Instagram- en Facebookpagina. Ik ga ook vaak mee naar wedstrijden om live verslag te geven.

Op dit moment volg ik de vervolgopleiding Idea and Innovation management in Brussel. Ik hoop de kennis en kunde van deze opleiding ook door te geven aan de club zodat ik al mijn passies kan combineren!”

Seppe, IT-man en mede-organisator van events

“Hallo, ik ben Seppe! Als de Kangoeroes IT-vragen hebben, dan ben ik de man. Bij het webteam ben ik verantwoordelijk voor een brede waaier aan IT- en website-onderhoud. Daarnaast help ik mee aan onze (digitale) evenementen. Buiten het basket ben ik system engineer bij de VRT.”

X