Welkom, Mohamed Kherrazi

Helaas nemen we bij onze heren afscheid van speler Kameron Edwards wegens medische redenen. Wij hopen hem volgend seizoen dus fit en genezen terug te zien.

Welkom Mohamed Kherrazi! Speler bij Rotterdam en de nationale ploeg van Nederland. Afgelopen week toonde hij een knappe prestatie bij het nationaal team van Nederland waarbij hij tot de basis vijf spelers behoord.  Voorlopig ligt het basketbal bij zijn Rotterdamse ploeg nog steeds stil en zijn er geen vooruitzichten. Het seizoen verderzetten bij Kangoeroes Basket Mechelen is dus de ideale oplossing voor de speler die ook nog fit moet blijven voor de EK-kwalificatiewedstrijden. Kherrazi en Paul Vervaeck zijn geen onbekenden voor elkaar, hij speelde bij ZZ Leiden ook al voor Vervaeck. Mohamed heeft al heel wat ervaring, hij speelde één keer landskampioen en won tweemaal  de NBB-beker.

Wij zijn alvast enthousiast en kunnen niet wachten tot de start van het seizoen dit weekend met de eerste competitiewedstrijd tegen Phoenix Brussels Basketball. Tot dan!

X