Sponsor van Kangoeroes Mechelen: Callant

Op het moment dat de sportsector het opnieuw zwaar te verduren heeft door COVID-19, toont Callant Insurance & Financial Advice dat het als #sportiefstemakelaar meer dan ooit een hart heeft voor sport. Het bedrijf van oprichter en zaakvoerder Peter Callant sloot met Kangoeroes Mechelen voor drie seizoenen een nieuw partnership af. “Sport zit én blijft in ons DNA!” klinkt het enthousiast.

De supporters soigneren  vinden we erg belangrijk.”

Hoe ging Callant om met de plotse veranderingen dit jaar?

“Onze sales- en marketingstrategie kwam zwaar onder druk sinds het begin van de coronacrisis. Toch willen we absoluut blijven investeren in verbinding en zichtbaarheid door middel van sportsponsoring. Sport en cultuur zorgen voor verbinding bij de mensen. Dat vinden we – nu zeker – cruciaal.”

Iets wat sinds maart niet echt vanzelfsprekend lijkt.

“Klopt. Als verzekeringsmakelaar is dat klantencontact erg belangrijk. In normale omstandigheden zijn we aanwezig op sportevenementen in heel Vlaanderen. Om te netwerken, maar ook om onze klanten te soigneren. We willen hen ondanks alles op een leuke manier en in een mooie omgeving bedanken voor het vertrouwen.”

Dat doe je met o.a. met de Callant Lounge, de nieuwe VIP-lounge. Wat brengt Callant bij Kangoeroes Mechelen, als naamsponsor?

“Ik ga zelf heel graag naar het basketbal. Het zorgt altijd voor een unieke familiale sfeer. Een logische keuze dus om de Kangoeroes als familiebedrijf (Callant is een makelaar die 100% in familiale handen is) te verzekeren en te steunen. Zo zullen we bijvoorbeeld in de Callant Lounge bij thuiswedstrijden alle genodigden goed soigneren. De supporters soigneren vinden we erg belangrijk.”

Een echte opsteker dat de Kangoeroes op Callant kunnen rekenen – ook in onzekere tijden.

“Samen met Kangoeroes Mechelen willen we ons netwerk in Vlaanderen verder uitbreiden door middel van verschillende business lunches in ons kantoor te Antwerpen. Een formule die in het verleden al zeer succesvol werd onthaald binnen tal van businessclubs bij onze andere sportieve partners.”

Net als onze spelers goed verzekerd de weg op? Met Callant kan het.

Een comfortabele wagen, een motor voor meer rijplezier of de fiets? Met een verzekering op maat aan de beste waarborgen voor een optimale bescherming, geniet je van zorgeloos rijplezier. Ontdek snel de uitzonderlijke voorwaarden die Callant jou te bieden heeft.

Wat er ook gebeurt, je blijft onderweg.
Kies voor zorgeloos rijplezier.

callant sponsor kangoeroes

Een platte band, gebroken ketting of een ongeval? Callant Fietsomnium biedt je een volledige formule die beschermt tegen diefstal en pech onderweg. Aangevuld met een dekking materiële schade ga je volledig zorgeloos de weg op.

motoverzekering callant sponsor kangoeroes

Een comfortabele wagen, een motor voor meer rijplezier of beide? Via Motor Insurance van Callant bereken je eenvoudig een premie op maat van jouw behoeften. Klik hieronder voor alle informatie.