Green Bananas, partner van Kangoeroes Mechelen

De samenwerking tussen Green Bananas Marketing & Communicatie en Kangoeroes Mechelen begon midden in de woelige Covid-19-periode, op een moment dat onze club noodgedwongen achter gesloten deuren speelde.

“We zagen dat de club hard werkte om de band met de supporters levend te houden. Als basketballiefhebbers en supporters, wilden we daarbij graag helpen.” aldus Jeroen, een van de zaakvoerders. “We kijken trouwens heel erg uit naar het nieuwe seizoen dat er hopelijk een wordt mét supporters in de zaal.” vult zaakvoerder Yves aan. Green Bananas wil samen met ons werken aan onze verdere groei als club, zowel op sportief als op communicatief vlak!

Communicatie als bindmiddel voor de toekomst”

Wat brengt Green Bananas bij Kangoeroes Basket Mechelen?

“We zijn sportliefhebbers bij Green Bananas. Sport is bij ons dan ook een vaak terugkerend thema. We zijn steeds op zoek naar nieuwe partnerschappen die een win-win zijn voor ons zowel als voor onze partner. Ik speel zelf al 30 jaar basketbal en ben al even lang geïnteresseerd in alles wat met basket te maken heeft. Een kans om een club als Kangoeroes Mechelen bij te staan bij de verdere professionaliseren, laten we dus niet liggen. De open communicatie met Luc en Danny geeft ons het gevoel dat de samenwerking geapprecieerd wordt.”

Wat betekende Covid-19 voor Green Bananas?

“We zagen vooral een zeer snelle verschuiving naar digitale communicatie. Traditionele media en communicatie verdwenen plots bijna helemaal op de achtergrond. Voor Green Bananas was Covid-19 daarom eigenlijk een opportuniteit om bestaande en nieuwe klanten verder te begeleiden.
Een heel ander verhaal dan in de sportwereld dus waar het voor elke club toch wel een serieuze financiële aderlating veroorzaakte. Het zou jammer zijn als clubs daardoor in de problemen zouden komen of zelfs verdwijnen. Iedereen wil tenslotte sport kunnen blijven beleven en dus is het zeer belangrijk dat een club kan rekenen op sterke partners. Als partner van Kangoeroes Basket Mechelen zorgen we er daarom graag mee voor dat de supporters ook in de toekomst basket kunnen blijven beleven.”

Supporters en club dichter bij elkaar dan ooit tevoren, is dat jullie streefdoel?

“Klopt volledig. De verdere groei van Kangoeroes Basket Mechelen hangt in de eerste plaats af van de aanwezigheid van supporters. Samen met de club willen we daarom de band met de supporters verder uitbouwen.”

Wil jij net als wijzelf groeien door sterke en gerichte communicatie? Green Bananas brengt ook jouw team naar topprestaties!

Bij Green Bananas streven we ernaar samen met jou te werken aan jouw succesverhaal, online en offline. Van concept en strategiebepaling tot constante optimalisatie, ook na de lancering van jouw project.

Samenwerking, creativiteit, gebruiksvriendelijkheid en klantentevredenheid. Bij Green Bananas vormen deze vier woorden de basis van elk project. Samen leiden ze keer op keer naar een succesvol resultaat en 100% tevreden klanten.