Partner worden

Word partner van Kangoeroes Mechelen

Kangoeroes basket Mechelen: 2023

Kangoeroes Basket Mechelen lanceert een ambitieus plan 2020/2023 met volgende hoofdpunten:

  • Financieel gezond blijven.
  • Van Kangoeroes Basket Mechelen een Europese subtopper maken in het dames- en herenbasketbal.
  • De verhuis naar een nieuwe, nog te bouwen topsport- en evenementenhal in Mechelen.
  • De samenwerking met KV Mechelen (voetbal) uitbouwen.
  • Verder uitwerken van het VIP-concept in de Winketkaai te Mechelen.
  • Oprichten van een Kangoeroes supportersclub.

Wat kunnen we voor elkaar betekenen?

Kangoeroes business club

Onze partners, in zowel hospitality als visibiliteit, zijn automatisch lid van onze Kangoeroes Businessclub 2238.

Onze club organiseert jaarlijks diverse events, al dan niet in samenwerking met “Klub 25” (=de business club van onze partner KV Mechelen), en/of het netwerk van “The House of Flanders”.

De partners krijgen via dit platform de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen, hun ondernemingen voor te stellen en “business” te genereren.

Kangoeroes aanbod

Hospitality

Wij verwelkomen u en uw gasten in onze gezellige VIP-Lounge, waar onze topchef u graag persoonlijk verwelkomt voor een exquise catering voor elke thuiswedstrijd. Volg daarna een spannende topwedstrijd vanop de VIP-tribune en geniet nadien van de ambiance op onze sfeervolle afterparty in de “Kangoeroes Lounge”.

Visibiliteit

Wij zorgen ervoor dat uw merk gezien wordt. Zowel naast als op het terrein versterken wij graag uw branding. Zowel online als offline zorgen wij voor tal van unieke mogelijkheden.

Activatie

Laat uw merk of product activeren tijdens onze thuiswedstrijden via sampling, flyering, of een promostand. Onze hostessen staan steeds klaar om uw merk een boost te geven zowel voor, tijdens en na de wedstrijd. Niet enkel bij de thuiswedstrijden, maar tevens gedurende het volledige basketbalseizoen, staat onze club graag ter beschikking voor u en uw onderneming.

Digital

Ons professioneel webteam zal u met kennis van zake begeleiden bij een leuke en effectieve branding van uw merk. Doe beroep op onze spelers, speelsters, coaches en staff om de doelstelling in uw contentstrategie kracht bij te zetten. Onze clubkanalen (Kangoeroeswebsite en social media zoals Twitter, Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube,…), alsook de kanalen van onze sterke mediapartners kunnen u hierbij mee ondersteunen.

Partner worden van Kangoeroes Mechelen?